FYSIEK AFHAALPUNT
GRATIS VERZENDING > €49,-
ADVIES VAN HOCKEYSPECIALISTEN
GRATIS RETOURNEREN & OMRUILEN

Hockeyschoenen Jongens

Filters

Hockeyschoenen Sale

 

Hockey is de mooiste sport die er is! Om deze sport te spelen heb je natuurlijk hockeyschoenen nodig. Hockeyschoenen zorgen voor bescherming en hockeyschoenen zorgen ervoor dat je beter beweegt tijdens het spelen. Hier verkopen we hockeyschoenen in de sale.

 

Hockeyschoenen zorgen voor meer bescherming voor invloeden van buitenaf, bescherming tegen de bal bijvoorbeeld. Hockeyschoenen geven ook je ook bescherming in het bewegen, hiervoor hebben ze bijvoorbeeld noppen zodat je minder snel uitglijdt en dus minder kans hebt op blessures.

 

Als tweede zorgen hockeyschoenen ervoor dat je beter beweegt. Hockeyschoenen hebben noppen om te zorgen dat je voldoende grip hebt. Maar hockeyschoenen bieden ook dusdanig veel stabiliteit en zorgen voor het makkelijker draaien en keren op het veld.

 

Ondergrond

Er bestaan hockeyschoenen voor in de zaal en er zijn hockeyschoenen voor op het veld. De hockeyschoenen voor op het veld hebben noppen. Noppen zorgen ervoor dat je voldoende grip hebt op het veld. Er zijn hockeyschoenen met wat grotere en daardoor wat minder noppen, deze zijn wat meer geschikt voor de oudere hockeyveld met zand. Daarnaast heb je hockeyschoenen met veel kleine nopjes, deze zijn juist weer wat meer geschikt voor de watervelden. Overigens is het zo dat je met beide type schoenen wel op beide velden kan spelen, maar de kleinere nopjes zijn meer gericht op watervelden en de grotere noppen meer richting zand. Je kan altijd contact opnemen met HockeyXXL voor advies over hockeyschoenen.

 

Demping

Een belangrijk onderdeel van de hockeyschoen is de demping. Hoe meer demping de hockeyschoen heeft des te beter de hockeyschoen de klappen van het lopen/springen op vangt. Demping is voor iedere hockeyer belangrijk, maar je kan je voorstellen dat hoe ouder en hoe zwaarder je wordt de impact van het lopen ook groter is. Hierdoor is demping in de schoen voor oudere meestal belangrijker dan voor jonge kinderen. De laatste jaren is de demping van de hockeyschoenen flink doorontwikkeld. Enkele jaren geleden waren er bijna alleen maar stugge hockeyschoenen, de laatste jaren zijn de hockeyschoenen telkens meer op hardloopschoenen gaan lijken. Hierdoor zijn ze vaak flexibeler en hebben meer demping, helaas is dit wel vaak ten koste gegaan van de bescherming. Je kan altijd contact opnemen met HockeyXXL voor advies over hockeyschoenen Sale.

 

Merken

HockeyXXL verkoopt hockeyschoenen in de sale voor:

 

Heren Hockeyschoenen Sale

Dames Hockeyschoenen Sale

Jongens Hockeyschoenen Sale

Meiden Hockeyschoenen Sale

 

Je kan altijd contact opnemen met HockeyXXL voor advies over hockeyschoenen in de Sale.Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
FYSIEK AFHAALPUNT
GRATIS VERZENDING > €49,-
ADVIES VAN HOCKEYSPECIALISTEN
GRATIS RETOURNEREN & OMRUILEN