FYSIEK AFHAALPUNT
GRATIS VERZENDING > €49,-
ADVIES VAN HOCKEYSPECIALISTEN
GRATIS RETOURNEREN & OMRUILEN

Brabo

Filters

Brabo Hockeyschoenen

 

Hockey is de mooiste sport die er is! Om deze sport te spelen heb je natuurlijk hockeyschoenen nodig. Brabo hockeyschoenen zorgen voor bescherming en hockeyschoenen zorgen ervoor dat je beter beweegt tijdens het spelen.

 

Brabo hockeyschoenen zorgen voor meer bescherming voor invloeden van buitenaf, bescherming tegen de bal bijvoorbeeld. Brabo hockeyschoenen geven ook je ook bescherming in het bewegen, hiervoor hebben ze bijvoorbeeld noppen zodat je minder snel uitglijdt en dus minder kans hebt op blessures.

 

Als tweede zorgen Brabo hockeyschoenen ervoor dat je beter beweegt. Brabo hockeyschoenen hebben noppen om te zorgen dat je voldoende grip hebt. Maar Brabo hockeyschoenen bieden ook dusdanig veel stabiliteit en zorgen voor het makkelijker draaien en keren op het veld.

 

Ondergrond

Er bestaan Brabo hockeyschoenen voor in de zaal en er zijn Brabo hockeyschoenen voor op het veld. De Brabo hockeyschoenen voor op het veld hebben noppen. Noppen zorgen ervoor dat je voldoende grip hebt op het veld. Er zijn Brabo hockeyschoenen met wat grotere en daardoor wat minder noppen, deze zijn wat meer geschikt voor de oudere hockeyveld met zand. Daarnaast heb je Brabo hockeyschoenen met veel kleine nopjes, deze zijn juist weer wat meer geschikt voor de watervelden. Overigens is het zo dat je met beide type Brabo hockeyschoenen wel op beide velden kan spelen, maar de kleinere nopjes zijn meer gericht op watervelden en de grotere noppen meer richting zand. Je kan altijd contact opnemen met HockeyXXL voor advies over Brabo hockeyschoenen.

 

Demping

Een belangrijk onderdeel van de Brabo hockeyschoen is de demping. Hoe meer demping de Brabo hockeyschoen heeft des te beter de Brabo hockeyschoen de klappen van het lopen/springen op vangt. Demping is voor iedere hockeyer belangrijk, maar je kan je voorstellen dat hoe ouder en hoe zwaarder je wordt de impact van het lopen ook groter is. Hierdoor is demping in de schoen voor oudere meestal belangrijker dan voor jonge kinderen. De laatste jaren is de demping van de Brabo hockeyschoenen flink doorontwikkeld. Enkele jaren geleden waren er bijna alleen maar stugge Brabo hockeyschoenen, de laatste jaren zijn de Brabo hockeyschoenen telkens meer op hardloopschoenen gaan lijken. Hierdoor zijn ze vaak flexibeler en hebben meer demping, helaas is dit wel vaak ten koste gegaan van de bescherming. Je kan altijd contact opnemen met HockeyXXL voor advies over hockeyschoenen.

 

Merken

HockeyXXL verkoopt ook hockeyschoenen van andere grote merken:

 

Adidas Hockeyschoenen

Asics Hockeyschoenen

Brabo Hockeyschoenen

Mizuno Hockeyschoenen

Reece Hockeyschoenen

 

Je kan altijd contact opnemen met HockeyXXL voor advies over Brabo hockeyschoenen.

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
FYSIEK AFHAALPUNT
GRATIS VERZENDING > €49,-
ADVIES VAN HOCKEYSPECIALISTEN
GRATIS RETOURNEREN & OMRUILEN